Дома  I    Мапа  I    Контакт  I    Огласна Табла    


   
 
 
 
Погледнете ја статистиката за работењето на судот за актуелната година ...
 
 
 
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
Сите судии поротници од Апелационото подрачје Битола кои се заинтресирани за советувањето кое ќе се одржи на 16 јуни 2015 во просториите на Апелациониот суд Битола на тема  Имплементација на ЗПП а во оргинизација на Академијата за судии и јавни обвинители да се пријават на info@asbitola.mk или на тел: 075-203-317
ГАЛЕРИЈА НА ФОТОГРАФИИ
 
ОДЛУКИ НА АПЕЛАЦИОНИОТ СУД БИТОЛА
 
Искористете ја формата прикажана подулу за пребарување во базата на одлуки на Апелациониот Суд Битола.
За подобро филтрирање на резултатите искористете ги и дополнителните полиња за категорија на документот и датум.
 
име или дел од името:
категорија и/или подкатегорија:
датум на донесување на одлуката:
од:   до: